آقای ووپی
آقای ووپی

آقای ووپی

Voopi

دانلود پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن


پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

دانلود پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن
دسته بندی شیمی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 746 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

شامل 29 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

- با کاهش محتویات چربی پنیر پیتزا زیر 10% تغییرات زیر بوجود می آید :

روشهای تولید پنیر پیتزای کم چرب :

  • روشهای پردازشی :
  • پنیر پیتزای کم چرب
  • کشت های آغاز گر
  • پنیر پیتزای کم چرب متأثر از EPS ، اسیدی کردن و کنسانتره Pro آب پنیر :
  • اثر کاهش کلسیم بر کاهش چربی پنیر پیتزا :
  • استفاده از جایگزین های چربی :
  • استفاده از اینولین بعنوان جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات :
  • تغییرات عملکرد و بافت پنیر پیتزای کم چرب در ارتباط با پروتئولیز ،
    جایگزین های چربی و استارتر (EPS ) :
  • پروتئولیز :
  • ریز ساختار پنیر :
  • خصوصیات ذوب شدن پنیر

و... .

 

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

  1. پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود.
  2. پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است.
  3. در 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است.
  4. رهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، باعث افزایش خرید مصرف کنندگان از این پنیرها بوده است.(4)

دانلود پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد